Ørevadbros Ramazzotti

Ørevadbros Ramazzotti – i daglig tale kaldet Otto – købte jeg den 20. oktober 2015.

Han er fra maj 2008 og efter Dicardo og med Racot som morfar.

Til min smukke dreng <3
Da jeg først så din salgsannonce tænkte jeg, at du vist ikke var noget for mig. Du boede ikke så langt væk, så Carsten syntes alligevel vi skulle køre ud og se på dig.
Det var ikke kærlighed ved første blik, og første gang jeg red på dig, var der ikke ret meget vi til at fungere, men der var alligevel et eller andet ved dig, der havde fanget min opmærksomhed. Anden gang jeg prøvede dig blev du kørt på rideskolen, så jeg kunne prøve at ride undervisning på dig. Det gik noget bedre, og chefen mente nok, at vi skulle få et godt samarbejde.
Den 20. oktober 2015 skulle du i dyrlægekontrol – en dag jeg så frem til med bæven – hvis nu du ikke gik igennem! Der var et par små skavanker, men ikke noget jeg ikke var oplyst om i forvejen, og ikke noget jeg ikke kunne leve med.
Så blev du min!
I stalden havde vi en god kemi fra første dag, og for hver ridetur gik det bedre med samarbejdet. Jeg kunne ikke have fundet en bedre hest end dig – du var altid glad og det bedste tidspunkt på dagen var når jeg kom ud i stalden og så dit smukke hoved med glade øjne og spidsede ører ud over bokslågen.
Vi oplevede rigtig mange gode ting sammen inden du meget pludseligt den 21. april 2016 fik symptomer på kolik.
Jeg ringede efter dyrlægen, og han gav dig både vand, olie og loppefrøskaller, og så var vi sikre på, at det ville blive bedre.
Desværre begyndte det at gå den gale vej omkring kl. 1 om natten, og jeg ringede efter dyrlægen igen.
Vi kæmpede for dig, men den 22. april 2016 kl. ca. 3.30 måtte vi give op – du havde for mange smerter, og det var ikke længere det bedste for dig. Jeg tog derfor den tungeste beslutning i mit liv, og du fik fred med hovedet i mit skød.

Du var den bedste hest jeg har haft, og jeg savner dig helt ubeskriveligt.

RIP min smukke dreng <3

?????????????????????????????