Hestene

Jeg har redet siden jeg var 6 år.

Nu har Karoline så arvet mit heste-gen, og der er kommet heste i familien igen.

Perle – en hvid krydsningspony på ca. 115 cm – var min første “kærlighed”. Vi var begge 11 år, da vore veje mødtes, og da hun var 34 år, gik hun stadig som elevpony i Tjele Rideklub. Da klubben lukkede, flyttede hun hjem til Marianne Löwe, som underviste i klubben, hvor hun fik ca. et år inden hun drog til de evige græsmarker.

Lotte fik jeg i 1986. Hun var en mørkskimlet hoppe på ca. 135 cm. Alder og race ukendt. Hun måtte desværre retur til tidligere ejer, da hun viste sig at være forfangen.

Shantos fik jeg fik jeg i 1987. En mørkebrun oldenborger, der havde stort talent for at springe. Desværre var han også fuldstændig utilregnelig. Han blev via mellemmand solgt til Sverige.

Nico fik jeg i 1989. Han var og er min drømmehest. Det bliver svært at finde så god en hest som ham.
Han var ½ år da jeg købte ham, og jeg solgte ham da han var 6 år, da tid og penge desværre ikke kunne forenes med at have hest. Han blev solgt til Aalborg, men desværre mistede jeg kontakten til ham, da han blev solgt videre.
Jeg fik kontakt til Pernille, der ejede ham sidst i slutningen af 2007, og nåede heldigvis at besøge dem et par gange inden han desværre blev aflivet i foråret 2008 efter et styrt på fold. Han var en hannoveraner efter Splitau og Asferg Cyklo som morfar.

Donny var min hest indtil den 7/7-10. Læs mere om ham på hans side.

Elvis var Karolines 1. pony. Læs mere om ham på hans side.

Felix er Karolines pony. Læs mere om ham på hans side.

Kildebo’s Mr. Max er Karolines anden pony. Læs mere om ham på hans side.

Enggårdens Runa er min tidligere hest. Læs mere om hende på hendes side.

Du kan se billeder af hestene her.

Kultegning